top of page

Ter-Mite murtolaasti

Ter-Mite - mikä se on?

Ter-Mite -murtolaastilla pääset eroon pihaprojektejasi haittaavista kivistä ja betonirakenteista

Ter-Mite on erittäin tehokas paisuvaan louhintatekniikkaan perustuva menetelmä. Menetelmällä vältytään normaaleilta maanrakennuksen ja räjäyttämisen haittapuolilta ja pystytään kustannustehokkaasti, omin voimin, poistamaan pihaa rumentavat kohteet tai esim. toteuttamaan pihavajan, autotallin tms. pohjatöiden louhinnat.

Menetelmässä porataan rikottavaan kallioon, kiveen tai betonirakenteeseen reikäkuvio esim. Hiltillä tai muulla soveltuvalla kiviporalla. Reiät täytetään veteen sekoitetulla Ter-Mite -massalla ja kemiallisen reaktion avulla Ter-Mite muodostaa voimakkaan paineen, joka halkaisee kohteen reiästä reikään.

Kesä on pihanrakennuksen parasta aikaa - nyt on sinunkin aika laittaa pihasi kuntoon! Mutta - huomaa, että Ter-Mite toimii myös keväällä, kylminä kesäöinä, syksyllä ja vielä pikkupakkasillakin, kun kilpailijat jäävät jo odottamaan ensi kesää.

Käyttövinkit
Perhonen.jpg

Lue parhaat vinkit Ter-Miten tehokkaaseen käyttöön!

Ter-Mitea on helppo käyttää. Murrettavaan kohteeseen porataan reikälinja tai reikäruudukko siihen kohtaan mistä kiven tai betonin halutaan halkeavan. Enemmän reikiä = pienempiä palasia.

Reikäkuvion suunnittelu kannattaa tehdä etukäteen. Fiksulla porauksella kohde saadaan rikottua helposti käsiteltäviin kappaleisiin. Kysy meiltä vinkkejä reikäkuvion suunnitteluun. Esimerkkikuvia käyttöohjeissa.

Muista, että kivellä tai betonilla tulee aina olla tilaa mihin haljeta. Reunasta aloittaminen on aina tehokkaampaa kuin keskeltä kappaletta mutta jos tilaa halkeamiselle on, isokin kappale halkeaa.

Älä työskentele kiireellä - muista, että reaktio ja halkeaminen kestää muutamasta tunnista useaan vuorokauteen riippuen materiaalista
ja olosuhteista. Poikkeuksena sekoitus- ja reikientäyttövaihe, tämä on syytä hoitaa ripeästi koska prosessi alkaa heti kun aloitat sekoituksen!

Miksi Ter-Mite?
Kasvihuoneen rakennus.jpg

Ter-Mite on korkealuokkainen tuote, joka toimii lupauksemme mukaisesti jo 15 vuoden ja tuhansien projektien kokemuksella. Ter-Mite on analysoitu ja kemikaalirekisteröity EU:n ja Suomen lakien ja asetusten määräämällä tavalla.

 

Mitkä ovat Ter-Miten edut?

  • turvallinen ympäröiville rakenteille - ei tärinää tai shokkiaaltoja ei ääntä, savua, pölyä, lentäviä kiviä

  • ei saasteita tai myrkkyjä luontoon

  • et tarvitse lupia, katselmuksia, erikoismiehiä, erikoislaitteita tai -kalustoa

  • edullisin tapa kuluttajalle poistaa pihamaisemaa haittaavat kivenlohkareet ja rakenteet

  • Ter-Mite 5-10kg pienpakkaukset ovat kuluttajille käypä ratkaisu pihan louhintatarpeisiin. Pakkaus toimii sekoitusastiana.

  • ammattilaiselle tarjoamme myös 20kg pakkauskoon

Jo tuhannet yksityiskäyttäjät ja useat sadat ammattikäyttäjät ympäri maailman ovat käyttäneet Ter-Miteä menestyksellä. Jos valitset Ter-Miten, laatumme takaa onnistuneen projektin sinulle ja perheellesi, kunhan vain muistat seurata käyttöohjeitamme.

Ter-Mite erottuu kilpailijoista sekä tehossa, että laadussa.

Älä tee turhaa työtä - luota Ter-Miteen niin onnistut!

Projektigalleria
Pora ja kivi.gif
Projektigalleriasta löydät asiakkaidemme projektikuvia.
 
bottom of page